fbpx

❓Щіткова чи барботажна мийка?

❓Щіткова чи барботажна мийка?
28 Липня 2021

🍒Це можуть бути картопля, огірки, помідори, полуниця, малина, чорниця, черешня чи будь-яка інша аграрна продукція.

▪ Щіткову переважно використовують для очищення твердих овочів, фруктів чи коренеплодів. Проточна вода з форсунок омиває продукцію. Можна регулювати жорсткість щіток. Очищує до 1 тонни за годину.

▪ Барботажна омиває продукцію спеціальним методом – так званим «холодним кипінням» води. Це поєднання води й повітря під тиском. Використовується для більш тендітних продуктів – ягід, фруктів. Здатна очистити до 5 тонн продукції за годину.

🔝Обидві вони універсальні. Їх використовують для очищення овочів, фруктів та зелені.