У лютому 2021 року ми оновили сертифікат ISO 9001:2015 “Системи управління якістю”, а також отримали сертифікат відповідності вимогам ДСТУ ISO 22000.:2019 (IS0 22000:2018, IDT) “Системи управлiння безпечністю харчових продуктiв” (HACCP). Додатково державна санітарно-епідеміологічна експертиза, підтвердила відповідність лінії для передпродажної підготовки ягід, овочів та фруктів критеріям безпеки.
Концепція “Аналіз небезпечних чинників та критичні точки керування» (у латинській абревіатурі – НАССР “Hazard Analysis and Critical Control Point”) і рекомендації щодо її застосування, викладені в стандарті Комісії Кодекс Аліментаріус CAC / RCP 1-1969. Комісія була створена в 60-ті роки минулого століття з ініціативи Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) і Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), нині вона є найважливішим міжнародним інформаційним центром, що розробляє стандарти харчової безпеки. Концепція НАССР закладена в основу стандартів на системи управління безпечністю харчових продуктів.
Найпопулярніші машини – мийки, калібратори та інспекційні столи. Для великих аграрних підприємств ми відвантажили технологічну лінію для переробки овочів, а також лінію для ягід і фруктів.
Усе обладнання виготовляється за побажаннями замовника, втім часто до нас звертаються, щоб спроектувати унікальні системи. Серед таких – комплекс для роботи із чаєм для “Май фудс”. Про деякі з його складових ми вже публікували відео, наприклад лінія для калібрування чаю та лінія для пакувального верстата “Tsubakimoto”. Увесь комплекс включатиме в себе обладнання, яке працюватиме з чаєм від вивантаження сировини і аж до пакування.