Завод “KONSORT” оновлює сертифікати для виробництва обладнання харчової промисловості

Завод “KONSORT” оновлює сертифікати для виробництва обладнання харчової промисловості
05 Травня 2021

За перші місяці 2021 року ми створювали обладнання, незалежний аудит якого допоміг нам отримати сертифікат

У лютому 2021 року ми оновили сертифікат ISO 9001:2015 “Системи управління якістю”, а також отримали сертифікат відповідності вимогам ДСТУ ISO 22000.:2019 (IS0 22000:2018, IDT) “Системи управлiння безпечністю харчових продуктiв” (HACCP). Додатково державна санітарно-епідеміологічна експертиза, підтвердила відповідність лінії для передпродажної підготовки ягід, овочів та фруктів критеріям безпеки.

Концепція “Аналіз небезпечних чинників та критичні точки керування» (у латинській абревіатурі – НАССР “Hazard Analysis and Critical Control Point”) і рекомендації щодо її застосування, викладені в стандарті Комісії Кодекс Аліментаріус CAC / RCP 1-1969. Комісія була створена в 60-ті роки минулого століття з ініціативи Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) і Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), нині вона є найважливішим міжнародним інформаційним центром, що розробляє стандарти харчової безпеки. Концепція НАССР закладена в основу стандартів на системи управління безпечністю харчових продуктів.
Найпопулярніші машини – мийки, калібратори та інспекційні столи. Для великих аграрних підприємств ми відвантажили технологічну лінію для переробки овочів, а також лінію для ягід і фруктів.

Усе обладнання виготовляється за побажаннями замовника, втім часто до нас звертаються, щоб спроектувати унікальні системи. Серед таких – комплекс для роботи із чаєм для “Май фудс”. Про деякі з його складових ми вже публікували відео, наприклад лінія для калібрування чаю та лінія для пакувального верстата “Tsubakimoto”. Увесь комплекс включатиме в себе обладнання, яке працюватиме з чаєм від вивантаження сировини і аж до пакування.

 

Гарантія якості нашого обладнання – європейські сертифікати відповідності вимогам