-1- Наявність машинки для обрізки стебла та листя.
Підходить для часнику та цибулі. Відрізні ножі виготовлені з нержавіючої сталі. Процес може відбуватися в 4 постах одночасно.
-2- Переміщення продукції одночасно з попереднім омиванням. Для цього працює стрічковий конвеєр із системою форсунок. Модульна стрічка конвеєра забезпечує стік води.
Підходить для овочів, фруктів чи листя салату з незначним забрудненням.
-3- Після миття автоматично здійснюється часткове осушення продукції.
Для цього над конвеєрною стрічкою розміщений вентилятор та лампи.
-4- Автоматизуючи виробництво, ви зможете обробляти від 500 кг продукції за годину.
-5- Будь-яку з одиниць можна використовувати як комплексом, так і окремою одиницею. Ця лінія складається з 4 модулів для переробки овочів:
▪ машинка для обрізки стебла та листя;
▪ похилий конвеєр для відводу сміття;
▪ стрічковий конвеєр із системою форсунок;
▪ конвеєр із системою попередньої осушки.